Velkommen til årets sommerleir i Florida, USA

Grunnet utbruddet av Corona-viruset i Kina, måtte vi dessverre avlyse årets tur til Shanghai, denne blir nå avholdt i påsken 2021 i stedet og ny invitasjon dit vil komme i løpet av høsten 2020. Heldigvis har vi gode kontakter over hele verden og kan nå innfri mange av de samme mulighetene + litt til gjennom trening og konkurranse i Orlando, Florida. 

Dette blir en tur hvor vi vil kombinere trening med topptrener fra Kina (tidligere kinesisk Allround Champion i Wushu), Amerikas største konkurranse for kinesiske kampidretter, landslagsuttak og familiære aktiviteter på noen av områdets fornøyelsesparker. Vi har valgt nettopp Orlando grunnet deres konkurransetidspunkt som samsvarer med allerede planlagte datoer til Kina, samt de gode fasilitetene man finner der, både for ferie og trening.

Program for turen

02.07: Avreise OSL-Orlando, innsjekk på Mariott SeaWorld

03.07: Seminar og registrering til International Chinese Martial Arts Championship (ICMAC)

04.07: Deltakere/tilskuere under Orlando ICMAC

05.07: Første treningsdag med topptrener + sosialt i forskjellige resorts

06.07: Andre treningsdag med topptrener + sosialt i forskjellige resorts

07.07: Tredje treningsdag med topptrener + sosialt i forskjellige resorts

08.07: Heldagsbesøk til utvalgt fornøyelsespark

09.07: Fjerde treningsdag med kinesisk topptrener og fysiske tester for landslag

10.07: Hjemreise Orlando-OSL

For mer informasjon om konkurransen kan dere lese her: https://www.kungfuchampionship.com/wp-content/uploads/2020-ORLANDO-TOURNAMENT.pdf

Vi tar sikte på en sosial tur for hele familien, men vi har et maksimalt tak på antall deltakere og utøvere med landslagsambisjoner har prioritet. 

Påmelding og utgifter

Påmelding til turen skjer gjennom dette skjemaet, man har ikke fått bekreftet plass på turen før utsendte faktura er betalt. Innen 20. mars 2020.

Pris per deltaker er kr 11 500,- per person inkludert fly, hotell, transport og billett til utvalgt fornøyelsespark. For de som ønsker å trene og delta i stevnet blir det et tillegg på kr 2 000,-.

Det vil bli annonsert mulighet for landslagsaktuelle utøvere om å søke på økonomisk støtte til denne turen. Sjekk kampsport.no i løpet av mars.

Alle må selv dekke utgifter til amerikansk turistvisum (ESTA). Dette søker man om her: https://esta.cbp.dhs.gov/

PÅMELDING SKJER HER:
https://www.sendregning.no/arrangement/538880

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *